Misiune

Misiunea companiei Fastbit este sa ofere consultanta, solutii si servicii IT personalizate companiilor din vestul tarii.

Oferim aceste servicii catre doua categorii de companii:

  • celor care nu li se justifica din punct de vedere a costurilor angajarea unei persoane sa unui department IT
  • celor care au personal sau department IT, dar care au nevoie de consultanta si servicii profesionale in implementarea unor proiecte complexe

Astfel, noi ajutam companiile care nu au personal cu experienta si competente IT necesare, sa isi reduca costurile de administrare si de implementare a proiectelor IT, prin oferirea de servicii IT profesionale, personalizate pentru cerintele si infrastructura proprie.

"Noi devenim tehnicianul
sau departamentul
tau IT intern."
 

Lucram in interesul clientului, prin optimizarea costurilor cu echipamentele IT, a sistemului de licentiere si a contractelor de conexiuni de internet. Oferim consultanta in alegerea si implementarea solutiilor ERP.

Furnizand serviciile IT pe baza de contract, noi devenim tehnicianul, managerul sau departamentul IT intern al clientului nostru.

Lucram cu companii locale, companii nationale cu puncte de lucru in toate regiunile tarii, si companii multinationale.

Social Networking = Social Networking Denumirea uzuală pentru interacţiunea activă cu cercul de prieteni Web 2.0 de pe reţele sociale precum Facebook, Twitter sau MySpace. Tot mai multe mobile au instalate aplicaţii pentru folosirea mobilă a acestor pagini web. Dar funcţionalitatea acestor aplicaţii pentru telefonul mobil este de obicei limitată, comparativ cu cea oferită de un browser PC.
Dictionar IT