Audit

Puteti solicita un audit specializat pentru compania dumneavoastra.

Scopul auditului este de a genera un raport detaliat despre securitatea informatiei, atat din interiorul cat si din exteriorul companiei, dar si identificarea vulnerabilitatilor tehnice.

Sunt verificate din punct de vedere operational statiile de lucru si serverele , reteaua de comunicare  si se realizeaza o analiza detaliata a modului in care se desfasoara salvarea datelor.

"Asiguram securitatea datelor precum si buna functionare a echipamentelor IT."  

Dupa efectuarea auditului specialistii nostri va pot recomanda o serie de masuri care pot duce la cresterea productivitatii companiei,  masuri care asigura securitatea datelor precum si masuri care asigura buna functionare a echipamentelor IT.

  • Auditul IT este un proces de colectare a sistemelor informatice atat pe parte de hardware cat si pe parte de software in cadrul unei companii, iar din punct de vedere al relatiei dintre client-prestator de servicii IT reprezinta  primul proces ce trebuie realizat
  • Auditul permite companiei dumneavoastra sa realizeze un management eficient intre cerintele specifice business-ului  si actuala organizare a resurselor IT.
  • Procesul de audit consta  in verificarea echipamentelor IT (hardware si software) precum si configuratiile acestora
  • Auditul IT presupune si verificarea procedurilor si a politicilor legate de exploatarea echipamentelor IT si software-ului necesar, precum si interviuri cu personalul IT (in cazul in care exista) sau cu angajatii.

Pentru orice problema care apare specialistii nostri vor gasi o solutie rapida si eficienta.

HTTP / HTTPS = Prin Hypertext Transport Protocol se transmit date prin intermediul site-urilor de Internet. HTTPS apare în căsuţa cu adresa site-ului din browser, dacă respectiva pagină permite transmiterea securizată de date codificate.
Dictionar IT