Conexiuni internet

Aveti internet dar viteza conexiunii este mult scazuta, sistemul functioneaza greu sau nu aveti deloc conexiune la intenet, atunci noi cu siguranta va putem ajuta prin serviciul de asistenta conexiuni internet.

Acest serviciu consta in diagnosticarea conexiunii si furnizarea unor solutii de rezolvare a problemelor. Cauzele se pot datora problemelor hardware sau software si pot viza chiar providerul duneavoastra de internet. Mai exista o categorie cea in care problemele sunt cauzate de sisteme de calcul, echipamente de conectare care se afla in zona clientului si pot fi rezolvate pe loc.

Viteza de internet scazuta?
Tot ce trebuie sa faceti este sa comunicati problema unuia dintre specialistii nostrii, iar noi vom gasi solutia indiferent de naura problemei:

  • Laptopul sau calculatorul
  • Router-ul
  • ISP-UL
  • Setarile

Raspunsul poate fi oricare din cele prezentate mai sus dar este nevoie de experienta pentru a sti cu siguranta. Specialistii nostrii vor identifica problema si vor insista pana vor gasi o solutie.

Broadband = Broadband (bandă largă) este o conexiune permanentă de mare viteză, cu o capacitate a canalului de comunicaţii (minim 128 kb/s) potrivită transmisiei de date.
Dictionar IT