Consultanta IT

In cadrul expertizei unei companii, consultanta poate fi descrisa pe scurt ca fiind acoperirea unui gol.

Orice companie care doreste sa se extinda sau care doreste sa obtina performante mai bune trebuie sa apeleze la expertiza din exterior. Acest proces implica niste riscuri care pot fi reduse datorita consultantilor nostrii.

In cazul in care doriti o expertiza din exterior, atunci cand alti furnizori IT ofera informatii contradictorii, consultantii nostri pot oferi un punct de vedere independent ce poate duce la solutionarea problemelor dumneavoastra.

"Un serviciu de consultanta proiectat
pentru a fi flexibil si usor de adaptat cerintelor."

Pentru ca fiecare companie functioneaza avand propriile reguli si un mod de functionare diferit, serviciul nostru de consultanta este proiectat pentru a fi flexibil astfel incat sa se poata adapta la cerintele fiecarei companii.

Serviciul nostru de consultanta este unul complex intrucat poate consta in simple sfaturi sau proiectarea si implementarea unui sistem complet. Nevoile companiei dumneavoastra pot fi satisfacute printr-un pachet impreuna cu alte servicii, care poate fi create special pentru dumneavoastra.

Sincronizare = Este un proces de "armonizare" a unor date, care, după încheierea procesului, vor putea fi accesate şi gestionate atît din telefonul mobil, cît şi din calculatorul personal.
Dictionar IT