IT Project Management

Ce presupune project management?

Managementul de proiect este o metoda de a ne adapta schimbarii, o modalitate de a ajunge din punctul A in punctul B. Poate aveti un proiect prin care trebuie instalate noi calculatoare la locul de munca, sau sa achizitionati software nou pentru angajatii dumneavoastra. Aici intervenim noi.

Avantajele de care puteti beneficia folosind serviciul nostru de Project Management sunt:

  • Reducerea costurilor. Costurile sunt destul de ridicate daca doriti sa angajati un Project Manager. Puteti reduce aceste costuri prin apelarea la managerii nostri de proiect IT, platind doar timpul efectiv in care s-a lucrat la proiect.
  • Obiectivitatea. Managerii nostri de proiect IT vor fi orientati spre succes si spre a obtine rezultatul stabilit initial. Sa presupunem ca urmeaza sa faceti un update de tehnologie care va avea ca rezultat o performanta atat de mare incat aveti posibilitatea de a reduce numarul angajatilor din compania dumenavoastra. Daca acest proiect ar ajunge in mainele cui nu ar trebui atunci rezultatul proiectului cu siguranta ar putea fi schimbat. Noi suntem orientati doar spre succes.
  • O capacitate mai buna de negociere. Managerii nostri de proiect IT au relationat cu o multitudine de proiecte pentru diferiti clienti. Ca urmare a mai multor colaborari avem contacte la anumiti producatori care ne pot ajuta sa negociem termeni care vor avantaja compania dumneavoastra.
  • Nivel de cunostiinte ridicat. Managerii nostri sunt la curent cu ultimele descoperiri privind metodologia project management. Interesul nostru este de a fi calificati pentru ceea ce facem si sa cunoastem cele mai recente modalitati de a vedea lucrurile.
Open Source = Open Source Software reprezintă programe, ale căror cod sursă este oferit în mod public. Oricine poate prelua acest cod, cu anumite limitări de licenţă, pentru a modifica programul în funcţie de nevoile proprii. Licenţa Open-Source defineşte şi felul în care dezvoltatorii trebuie să publice programul modificat.
Dictionar IT