Cloud Computing

Fastbit Microsoft Cloud Partner

Microsoft a lansat cloud computing cu scopul de a ajuta clientii sa faca un pas inainte in ceea ce priveste o agilitate mai buna a business-lui , a costurilor precum si a experientei utilizatorului. Cloud-ul de asemenea reprezinta o oportunitate de a redefini rolul pe care il joaca IT-ul in implementarea unei strategii de business. Datorita impactului de a schimba fundamental felul in care se desfasoara business-ul, solutiile IT implementate in cloud pot schimba balanta in favoarea companiei dumneavoastra.

De ce sa alegeti Cloud computing?

  • Costuri reduse: Cloud Computing reduce costurile cu infrastructura IT,  cheltuielile cu echipamentele, cu licentele si utilitatile dar si cheltuielile cu spatiul de depozitare al echipamentelor.
  • Protectie si siguranta: datele dumneavoastra vor fi depozitate in siguranta intr-un datacenter astfel nu trebuie sa va ingrijorati de problemele care pot aparea in server room
  • Scalabilitate: aveti la dispozitie atata putere in functie de cat aveti nevoie. Beneficiul este ca nu trebuie sa achizitionati sisteme hardware, licente de software pentru diferite proiecte iar cand nu mai aveti nevoie, acestea nu mai trebuie depozitate undeva.

"Solutiile IT implementate in cloud pot schimba
balanta in favoarea companiei dumneavoastra."

  • Usor de implementat: Noi va ajutam in implementarea serviciilor in cloud, iar voi va  concentrati pe generarea de valoare a companiei dvs.
  • Acces Remote: accesul si actualizarea informatiilor poate fi facuta de oriunde de catre angajatii, partenerii si clientii companiei fara a fi nevoiti sa fie  la birou.
  • Personalizare: compania dumneavoastra poate selecta ceea ce ii este necesar, atunci cand ii este necesar si sa utilizeze aceste instrumente asa cum doreste. In Cloud putem alege sa rulam un server de email, , un intranet sau CRM, precum si instrumente de email marketing.
  • Timpul de raspuns: in unele scenarii Cloud-ul ofera un timp de raspuns mai bun decat cel oferit de un server propriu.
Streaming = Transfer continuu de date.
Dictionar IT