Desktop virtualization

Solutii, recomandari si suport pentru desktop virtualization

Prin virtualizarea de desktop-uri se pot gazdui toate aplicatiile utilizatorilor in cadrul unui centru de date spre deosebire de varianta clasica in care fiecare aplicatie era pe o masina fizica a utilizatorilor, se urmareste un control superior acordat IT-ului asupra aplicatiilor precum si a configuratiile acestora. Backup-urile, instalarile, patch-urile se pot face mai usor cu mai multa incredere fara sa necesite interventia utilizatorului.

Pentru companiile care au mai multe sedii raspandite pe teritoriu, desktopurile centralizate fac posibila gestionarea desktopului si a aplicatiilor, toate in cadrul centrului de date. De asemenea noi putem face upgrade, putem intretine si realiza copii de siguranta. Pentru o siguranta mai mare privind aceste desktop-uri vrituale central se poate face upgrade, se poate intretine si chiar se pot realiza copii pentru a fi cat mai bine protejat.

Noi va oferim solutii de desktop virtualization care consta in analiza situatiei curente si ulterior se pot face un set de recomandari dar de asemenea puteti opta si pentru suport postimplementare.

Sistem de operare = Este programul care îţi permite să controlezi calculatorul şi care coordonează funcţiile interne ale acestuia. Cele mai răspîndite sisteme de operare sunt Macintosh, Windows, UNIX, Linux etc.
Dictionar IT