Solutii VPN

VPN: cea mai buna optiune pentru siguranta datelor

In cazul in care aveti dubii privind securitatea informatiilor si datelor dumenavoastra atunci cu siguranta cea mai buna optiune este VPN-ul.

Virtual Private Networking (VPN) foloseste criptografia pentru a segmenta datele in asa fel  incat vor fi indescifrabile cand circula pe internet.  VPN-ul permite businessului dumneavoastra sa ofere conectivitate sigura si criptata pentru angajatii care trebuie sa se deplaseze in interes de serviciu, precum si altor sedii care se afla in alte locatii si necesita acces la resurse de retea vitale companiei cum ar fi emailul, resursele intranet sau network drives.

"Conectivitate si siguranta pentru business-ul tau."

Care sunt avantajele daca folositi VPN?

  • Scalabilitate: daca afacerea dumneavoastra se afla intr-o continua expansiune atunci cu siguranta veti avea nevoie de mai multi angajati mobili, conexiuni securizate cu partenerii
  • Securitate: diferite tehnologii de securitate cum sunt criptarea, autentificarea sau IPSec protejeaza datele dumneavoastra pe internet.
  • Reducerea costurilor: costurile unei retele private virtuale sunt mai reduse decat cele ale unei retele private proprietara companiilor prin diminuarea costurilor de operare a retelei (administratori, echipamente)
  • Mobilitate: angajatii mobili se pot conecta la reteaua companiei indiferent de locul unde se afla, intr-un mod securizat datorita VPN-ului care cripteaza datele
Hot Spot = Punct de acces la Internet fără fire. Denumeşte locaţia fizică unde serviciul Wi-Fi sau 802.11b este disponibil utilizatorilor de Internet.
Dictionar IT